Инспирирајте надеж на нечиј пат кон достигнувањата

Достоевски би рекол: „ да живеете без надеж е как о да престанете да живеете.“

Сите ние, по нашиот животен пат сме се сретнале со многу пречки и предизвици. Без оглед на тоа колку пати ќе паднете, морате да бидете решени да успеете да стигнете до вашата цел, мора да имате храброст да станете и да продолжите. Она што ќе ве крене повторно на нозе, покрај храброста секако е нејзиното височество надеж. Да се има надеж во срцето значи да се има чадор во најстрашното невреме.

Нема откажување! – е една од силните пораки што ги носи ова кратко анимирано видео под наслов „Скарлет“. Не постои поголема пречка од онаа која самите ќе си ја создадеме.

Погледнете и уживајте!

Likes:
0 0
Views:
47
Article Categories:
ЖИВОТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *