Видео: Еволуција на доењето

Мајчиното млеко е најдобриот избор на храна за вашето бебе бидејќи ги содржи сите неопходни хранливи состоки кои му се потребни на бебето во првите месеци од животот.

Овозможувајќи му на бебето се што му е потребно за правилен и здрав развој доењето, без сомнеж, е најдобра исхрана за вашето малечко.

Ако се прашувате како доеле мајките во минатото ви предлагаме да го погледнете ова интересно видео во кое е прикажан еволутивниот пат на доењето.

Likes:
0 0
Views:
118
Article Categories:
ЗДРАВЈЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.