Дали сте подготвени да направите се за да докажете дека сте во право

Дали сте подготвени да направите се за да докажете дека сте во право?

Ова кратко интересно видео носи длабока филозовска порака.

Британското студио “Birdbox” во оваа анимирана приказна дава одговор на едно интересно животно прашање – зошто никогаш не треба да се расправаме со тврдоглави луѓе.

Учете! Уживајте!

Likes:
0 0
Views:
43
Article Categories:
ЖИВОТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *