Што навистина значи да сакаш и да бидеш сакан-краток анимиран филм за љубовта

„The Gift“ е насловот на овој краток анимиран филм за љубовта, добитник на многубројни награди.

Анимирана забава која во себе носи голема вистина-што навистина значи да сакаш и да бидеш сакан.

Уживајте!

Likes:
0 0
Views:
107
Article Categories:
ЖИВОТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.