Видео: Со обична лажица до совршена шминка

Со помош на најобична лажица можете прецизно да ја повлечете линијата над очниот капак со моливчето за очи, прецизно да нанесете маскара на трепките без да се измачкате, да нанесете сенказа очи, а доколку имате подочници, ладната лажица може да го намали отокот.

Погледнете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *