Раствор кој ги одзатнува сите одводи како од шега-пробајте!

Веќе никогаш нема да морате да викате мајстори, овој раствор ги одзатнува сите одводи како од шега.

Најлошото сценарио на запушениот одвод: поплава, претекување на вода, непријатен мирис и други непријатности лесно можат да се избегнат ако го испробате овој корисен трик.

На местото каде што постои застој на протокот потребно е да исипете мешавина составена од една шолја детергент за миење на садови, алкохолен оцет и сода бикарбона. Веднаш потоа истурете во отворот врела вода.

Оставете растворот да делува околу половина час.Кога ќе пројде овој временски интервал нивото на водата ќе се врати во нормала.

Likes:
0 0
Views:
89

Leave a Reply

Your email address will not be published.