Видео: Како да направите влажни марамчиња во домашни услови

Австралиска мајка и блогерка, преку видео поставено на својот Ју тјуб канал, ни покажува како сами, во домашни услови да направиме влажни марамчиња.

Постапката, всушност, е многу едноставна, а влажните марамчиња се далеку поздрава и поефтина опција од оние во маркетите, кои иако содржат низа состојки кои не се природни сепак ги користиме за најскапоценото нешто-нашите деца.

За да ја откриете постапката погледнете го видеото подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published.