Совршени локни на пократка коса-тајната е во подготовката

Совршени локни на пократка коса-да, возможно е, без разлика дали ќе користите извор на топлина или не за да ги направите.

Совршеноста на локните всушност лежи во подготовката на косата пред да се пристапи кон виткање на влакното. Стилистите се едногласни околу тоа дека со соодветен третман локните ќе добијат сосема нов изглед со дефинирана форма и мекост.

Пред се, измијте ја косата со благ шампон кој ќе понуди целосна нега на влакното. Потоа на мокра коса нанесете регенератор кој во својот состав содржи аргинин и витамин Б3.

Овие производи се лесно достапни на платформата на најголемиот онлајн супермаркет One Stop Shop – категорија „нега и убавина“

Задржете го регенераторот на косата околу десетина минути,  а потоа измијте ја косата.

Овој пат, ви предлагаме да ги направите совршените локни со помош на пегла за коса.

Постапката е многу едноставна. Сепак, внимавајте на начинот на превиткувањето на косата.

Постапката погледнете ја во видеото подолу.

Likes:
0 0
Views:
44
Article Categories:
УБАВИНА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *