Корисен трик како да го спречите насобирањето на прашината

Прашина на стаклени провршини – тоа навистина не е пријатна глетка!

Всушност, многу лесно можете да го спречите насобирањето на прашината на стаклените површини со помош на омекнувач за алишта.

За чисто стакло без влакна и прашина потребно е во литар вода да растворите 50 милилитри омекнувач за алишта. Со оваа мешавина поминете ги стаклените површини во домот.

Ќе бидете изненадени колку помалку прашина ќе има на нив во текот на наредниот период.

На овој начин одржувајте ги чисти и компјутерските монитори, екранот од телевизорот и сл.

Likes:
0 0
Views:
115

Leave a Reply

Your email address will not be published.