Родителските денови се долги, но годините се премногу кратки

Секој родител ќе се согласи со тоа дека во животот изгледа дека родителските денови се долги, но годините се премногу кратки.

Естер Андерсон, мајка и блогерка, го креираше ова интереснсо видео кое покажува како еден обичен ден изгледа во очите на детето, а како во очите на мајката.

Додека уморната мајка ги троши силите да постигне да ги заврши сите обврски во домот и пред нејзините очи се некои тешки моменти, во спомените на нејзината мала ќерка се појавуваат само убавите моменти од денот кој изминал.

Она што нам, како возрасни личности ни изгледа сосема нормално, за децата тоа е магија што можеби го создава најдобриот ден во животот.

Уживајте во ова кратко, интересно но и поучно видео.

Likes:
0 0
Views:
49
Article Categories:
ЖИВОТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.