Powered by WP Bannerize

Видео: Женската шминка низ историјата

Видео: Женската шминка низ историјата

Интересно видео кое ја прикажува еволуцијата на начинот на шминкање од минатото до денес.

Видео: Развој на идентичните близнаци во мајчината утроба

Видео: Развој на идентичните близнаци во мајчината утроба

Прекрасно видео кое го опишува развојот на идентичните близнаци во матката, од моментот на нивното зачнување, до моментот на нивното раѓање.

(Видео) Корисни вежби за развој на колковите на бебињата

(Видео) Корисни вежби за развој на колковите на бебињата

Со вежбите за колковите се почнува веднаш по откривање на деформитетот, веднаш по раѓањето или во случаи на дисплазија и полесни форми на исчашување.

Видео: Како се создаваат еднојајчаните близнаци

Видео: Како се создаваат еднојајчаните близнаци

Прекрасно видео кое го опишува процесот на создавање на еднојајчаните близнаци.

Видео: Фази на детскиот развој во првата година од животот

Видео: Фази на детскиот развој во првата година од животот

Ова интересно видео може да ви помогне да ги препознаете фазите на развој на детето типични за првата година од животот.

Видео: Убаво е да се верува во сопствените соништа

Видео: Убаво е да се верува во сопствените соништа

„Wishgranter“ e насловот на овој краток анимиран филм кој сигурни сме дека ќе ви ги стопли срцата.

(Видео) Зошто секоја мајка е супер мајка?

(Видео) Зошто секоја мајка е супер мајка?

Мајката може се, најчесто поради тоа што мора. Ова е омаж на нашите супер мајки со порака следната година да бидат уште подобри, но е и опомена за сите тие кои премалку се ценат.

Видео: Прекрасно аутистично девојче го разнежни светот пеејќи ја песната „Hallelujah“

Видео: Прекрасно аутистично девојче го разнежни светот пеејќи ја песната „Hallelujah“

Пеејќи на училишната божиќна приредба, аутистичното девојче од Северна Ирска, Кејли Роџерс ги разнежни сите присутни воодушевувајќи ги со својот несекојдневен глас.

Видео: Направете сами украсна икебана

Видео: Направете сами украсна икебана

Наместо да трошите пари научете како сами да си направите украсна новогодишна икебана и да ја внесете празничната магија во домот. 

(Видео) Писмо до родителите, што децата сакаат за Нова година

(Видео) Писмо до родителите, што децата сакаат за Нова година

На новогодишните празници децата најмногу се радуваат, но рекламата на шпанска „Икеа“ покажува дека она што децата најмногу го сакаат не може да се купи во продавницa.

Видео: Десет интересни новогодишни декорации кои можете да ги направите сами

Видео: Десет интересни новогодишни декорации кои можете да ги направите сами

Погледнете го видеото и откријте неколку корисни идеи како сами да направите интересни новогодишни декорации за вашиот дом и работно место.

Powered by WP Bannerize