ВИДЕО: Како да направите лажен снег

ВИДЕО: Како да направите лажен снег

Овие денови најактуелен е секкао снегот кој најмногу ги израдува најмалите. Но бидејќи надвор е премногу ладно ние ви предложуваме интересен начин да се забавувате со вашите најмили и во домашни услови да направите вештачки снег.

Како да ја декорирате божиќната трпеза

Како да ја декорирате божиќната трпеза

Трпезата нека блеска за новогодишните и божиќни празници. Ова се неколку идеи за да уживате со семејството и најблиските.

Рецепт: Божижни ѕвездички

Рецепт: Божижни ѕвездички

На најмалите најверојатно овие божиќни колачиња ќе  им бидат омилени. Во следното видео проследете го рецептот и научете како да направите неодоливи ѕвездички.

ВИДЕО: Ѕвончиња,ѕвончиња омилената детска песничка

ВИДЕО: Ѕвончиња,ѕвончиња омилената детска песничка

Се сеќавате ли на оваа детска песничка?

Како се прават снегулки од хартија

Како се прават снегулки од хартија

За многумина омилени, бели, интересни. Научете како да направите снегулки од хартија.

Видео за сите родители: Две годишно детенце го спасува животот на своето братче

Видео за сите родители: Две годишно детенце го спасува животот на своето братче

Oва видео се прошири вирално меѓу родителите, а главна поука е предупредувањето за опасноста која тешкиот и масивен мебел во домот може да ја донесе.

Мајката била прво родено бебе во 1980 година-сега го роди првото бебе во 2017 година

Мајката била прво родено бебе во 1980 година-сега го роди првото бебе во 2017 година

На само три минути по полноќ на новогодишната ноќ се роди првото бебе за 2017 година во Исланд.

Видео: Женската шминка низ историјата

Видео: Женската шминка низ историјата

Интересно видео кое ја прикажува еволуцијата на начинот на шминкање од минатото до денес.

Видео: Развој на идентичните близнаци во мајчината утроба

Видео: Развој на идентичните близнаци во мајчината утроба

Прекрасно видео кое го опишува развојот на идентичните близнаци во матката, од моментот на нивното зачнување, до моментот на нивното раѓање.

(Видео) Корисни вежби за развој на колковите на бебињата

(Видео) Корисни вежби за развој на колковите на бебињата

Со вежбите за колковите се почнува веднаш по откривање на деформитетот, веднаш по раѓањето или во случаи на дисплазија и полесни форми на исчашување.

Видео: Како се создаваат еднојајчаните близнаци

Видео: Како се создаваат еднојајчаните близнаци

Прекрасно видео кое го опишува процесот на создавање на еднојајчаните близнаци.