Powered by WP Bannerize

Какви се децата ваги

Какви се децата ваги

Малите ваги не се деца кои како нивните претходници девиците се дисциплинирани и послушни. Тие се нежни, пасивни и сакаат да го работат само она што во даден момент најмногу им одговара. Па така, тешко можат да се научат на дисциплина кога ќе почнат на школо. Пишувањето и учењето може да им биде напорно.

Видео: Направете мафини во форма на Велигденски кошнички

Видео: Направете мафини во форма на Велигденски кошнички

Искористете ја вашата креативност во кујната подготвувајќи прекрасни мафини во форма на велигденски кошнички.

(Видео) Се роди бебе со бела коса во Унгарија

(Видео) Се роди бебе со бела коса во Унгарија

Момче со бела коса се роди во Унгарија. Детето на свет дојде потполно бело, а лекарите помислиле дека е албино.

Видео: Како да направите домашни чоколадни јајца

Видео: Како да направите домашни чоколадни јајца

Израдувајте ги вашите најмили и дополнете го Велигденскиот празничен дух со подготовка на  домашни чоколадни јајца.

ВИДЕО: Како да го украсите домот за Велигденските празници

ВИДЕО: Како да го украсите домот за Велигденските празници

Погледнете неколку интересни идеи како да го украсите домот за Велигден.

ВИДЕО: Фарбање на јајца со чипка

ВИДЕО: Фарбање на јајца со чипка

Фарбањето јајца е предивик за секоја домаќинка бидејќи секоја година за овој празник посакува да изучи нова техника.

Видео: Декорирање на велигденските јајца со растенија

Видео: Декорирање на велигденските јајца со растенија

Употребувајќи одреден дел од растението, најчесто листовите, можете на традиционален начин да ги декорирате вашите велигденски јајца.

Видео: Фарбање на јајца со ластичиња

Видео: Фарбање на јајца со ластичиња

Изненадете ги вашите најблиски со интересна шари на лушпата од велигденските јајца кои ќе ги добиете со помош на ластичиња.

Видео: Како започнува патувањето наречено живот

Видео: Како започнува патувањето наречено живот

Прекасно видео кое го следи почетокот на патувањето наречено живот, од моментот на зачнување до имплантацијата на зиготот во удобноста на мајчината утроба, каде во  наредните девет месеци ќе се развие уште едно прекрасно бебенце.

Кои овошки треба да се избегнуваат за време на бременоста

Кои овошки треба да се избегнуваат за време на бременоста

Бременоста е период кога особено треба да се внимава на начинот на исхрана, внимавајќи тој да се базира на разноврсна и избалансирана храна, богата со витамини и минерали.

Видео: Грешки што секоја жена треба да ги избегнува за време на бременоста

Видео: Грешки што секоја жена треба да ги избегнува за време на бременоста

Бременоста е посебен и секако прекрасен период од животот на секоја жена во кој секако е потребна дополнителна грижа за здравјето како на идната мајка така и на бебето кое расте во неа.

Powered by WP Bannerize