Powered by WP Bannerize

Не брзам да се заљубам

Не брзам да се заљубам

Не брзам да се заљубам и трето одделение ми е доволно тешко.

Зошто мајка ти и татко ти се во брак

Зошто мајка ти и татко ти се во брак

Зошто мајка ти се омажила за татко ти ? Затоа што според баба тогаш мама немала капа за размислување на главата.

Кога тортата е спремна за јадење

Откако ќе се направи, тортата треба да отстои во ладилникот неколку дена за да созрее. После кога ќе биде зрела спремна е за јадење.

Што е култура?

Што е култура?

Културата е театар, а мене често ме водат во култура.

Што е милосредие

Што е милосредие

Милосрдие е кога некому ќе му кажеме дека го сакаме па му е мило поради тоа.

Имаш ли ти девојка

Имаш ли ти девојка

Марко, имаш ли ти девојка? – Не немам, а  и што ќе ми е, ја имам мама, да ме гушка и да ми прави ручек и да ми пее приспивни песнички!

Како се прават бебињата

Како се прават бебињата

Тоа е една глупава работа за која се прима детски додаток.

Од што Бог ја создал мајката?

Од што Бог ја создал мајката?

Бог ги направил мајките од облак и ангелска коса и од целата убавина на светот, со малку злоба внатре кога се лутат.

Кога тато е позгоден од Џорџ Клуни

Кога тато е позгоден од Џорџ Клуни

Љубов е кога мајка ми ќе го види татко ми целиот испотен, а ќе каже дека е позгоден од Џорџ Клуни.

Љубов е…

Љубов е...

Љубов е кога ќе му кажеш дека ти се допаѓа неговата маица, а тој потоа ја носи секој ден.

Кој работи на бензинска пумпа

Кој работи на бензинска пумпа

Како се вика човекот кој работи на бензинска пумпа? – Бензионер!

Powered by WP Bannerize