Powered by WP Bannerize

Јас не брзам да се заљубам

Јас не брзам да се заљубам

Се прашувате зошто јас не брзам да се заљубам?

Ќе се оженам со мајка ми

Ќе се оженам со мајка ми

Подоцна ќе се оженам со мајка ми, не сакам непозната жена.

Мајка ми е многу убава

Мајка ми е многу убава

Мајка ми е многу убава, се уште се гледа дека некогаш била млада.

Зошто не се случуваат повеќе чуда

Зошто не се случуваат повеќе чуда

Кај нас не се случуваат повеќе чуда, и јас и брат ми имаме и компјутер и таблет.

Што е пубертет

Што е пубертет

Пубертет е неизлечива болест, бидејќи брковите ти растат преку ноќ.

Среќа е кога јадам пуканки

Среќа е кога јадам пуканки

Среќа е кога мама ме води на кино и уживам да јадам пуканки.

Против пушење

Против пушење

Тато пуши на чибуче, дедо на луле, а бато на таван. Јас дефинитивно сум против пушењето.

Во кои случаи маицата се носи секој ден

Во кои случаи маицата се носи секој ден

Љубов е кога на дечко ќе му кажеш дека ти се допаѓа неговата маица, а тој тогаш ја носи секој ден.

Што после факултетот

Што после факултетот

Едвај чекам да завршам факултет па да не работам ништо.

Кога тато ќе ме охрабри

Кога тато ќе ме охрабри

Еднаш за време на приредба, стоев на сцена и бев преплашена. Погледнав во публика и го здогледав татко кој ми се смееше и ми мавташе. Единствен тој тоа го направи. Повеќе не бев исплашена.

Љубовта е како лавина

Љубовта е како лавина

Љубовта е како лавина и тогаш мораш да бегаш!

Powered by WP Bannerize