Powered by WP Bannerize

Мојот дедо не знае да се врати дома

Мојот дедо не знае да се врати дома

Мама вика дека мојот дедо отиде на другиот свет, а јас си велам таков е мојот дедо, па тој каде и да отиде не знае да се врати.

Час по географија

Час по географија

Полуостровот е остров што се уште до крај не е направен

Баба ги закла кокошките да не замрзнат

Баба ги закла кокошките да не замрзнат

Нашата баба пред зимата ги закла кокошките за да не замрзнат.

Поделба во групи

Поделба во групи

Може ли ние двајца да се поделиме во две групи?

Никогаш не се бакнувајте кога другите ве гледаат

Никогаш не се бакнувајте кога другите ве гледаат

Никогаш не се бакнувајте додека другите ве гледаат. Би ми било срам некој да ме гледа. Но ако никој не гледа, можеби би пробала да се бакнувам со некој убав дечко, но само неколку часа.

Кога некој те сака, на посебен начин го изговара твоето име

Кога некој те сака, на посебен начин го изговара твоето име

Кога некој те сака, на посебен начин го изговара твоето име. И ти знаеш дека твоето име е сигурно кога се наоѓа во неговата уста.

Бебе во стомакот

Бебе во стомакот

Мојата мама има бебе во стомакот, ама навистина не знам како успеала да го голтне.

Не знам зошто мама се лути што ја скршив вазната

Не знам зошто мама се лути што ја скршив вазната

Не разбирам зошто мама се лути што ја скршив вазната. И така беше стара и кинеска, а не наша.

Кога дедо ќе земе пензија

Кога дедо ќе земе пензија

Со нетрпение чекам дедо да ме почасти некој денар од пензијата па да бидам свој човек.

За палењето свеќи во црква

За палењето свеќи во црква

Зошто за живите не палиме свеќи доле, а за умрените горе бидејќи тие се на небото горе, а ние сме на земјата доле.

Зоолошката градина е супер

Зоолошката градина е супер

Зоолошката градина е супер во неа можат да се видат и животни кои не постојат.

Powered by WP Bannerize