Powered by WP Bannerize

Кога мама и тато се бакнуваат, тоа е одвратно

Кога мама и тато се бакнуваат, тоа е одвратно

Љубов е кога постојано се бакнувате. Тогаш кога од тоа ќе се изморите, се уште сакате да бидете заедно и повеќе да зборувате. Моите родители се такви, изгледаат одвратно кога се бакнуваат.

Зошто ја сакам тета

Зошто ја сакам тета

Повеќе ја сакам сестрата на мајка ми отколку својата сестра, затоа што сестрата на мајка ми ми е тетка, а мојата сестра не ми паѓа ништо.

Кога баба заболе од артритис, дедо и ги лакираше ноктите

Кога баба заболе од артритис, дедо и ги лакираше ноктите

Кога баба ми дозна дека боледува од артритис, повеќе не можеше да си ги излакира ноктите сама. Затоа, за неа тоа постојано го прави дедо ми, дури и сега, кога неговите раце се заболени од артритис. Тоа е љубов.

 

 

Кога мама ќе му свари кафе на тато

Кога мама ќе му свари кафе на тато

Љубов е кога мама ќе му свари кафе на тато, но прво ќе го проба за да види дали е вкусно.

Дедо пензионер

Дедо пензионер

Дали твојот дедо е можеби пензионер?

– Не, тој не тренира никакви спортови.

Љубовта те тера да се смееш

Љубовта те тера да се смееш

Љубовта те тера да се смееш и кога си многу заморен.

За љубовта и сакањето

За љубовта и сакањето

Ако сакате да научите да сакате подобро, почнете од личноста која ја мразите.

Што е рециклирање

Што е рециклирање

Рециклирање е кога нешто ќе кажеш па ќе излажеш.

Рибата смрди од главата

Рибата смрди од главата

Мама вели дека рибите смрдат од главата, а јас велам дека тато смрди од нозете.

Кога некој те сака, начинот на кој ти го изговара името е посебен

Кога некој те сака, начинот на кој ти го изговара името е посебен

„Кога некој те сака, начинот на кој ти го изговара името е различен. Некако знаеш дека твоето име е безбедно во негова уста.“

 

Како се прават бебиња

Како се прават бебиња

Тато ќе исфрли семе, мама ќе снесе јајце, така се прават бебиња.

Powered by WP Bannerize