Powered by WP Bannerize

Ти мислиш дека меракот така лесно поминува?

Ти мислиш дека меракот така лесно поминува?

Добро, нели ти помина меракот за таа игра, цело време ја играш? Ти мислиш дека меракот поминува така лесно.

Кој ги раѓа девојчињата, а кој момчињата?

Кој ги раѓа девојчињата, а кој момчињата?

Мислев дека мажите раѓаат момчиња, а жените девојчиња.

Детски дефиниции за љубов

Детски дефиниции за љубов

Децата имаат најискрена и најчиста душа. Ретко кој од нив знае да лаже и да манипулира како возрасните. Тие се чисти и полни со љубов. Токму поради тоа, тие знаат што значи љубов. Еве како тие ја дефинираат.

Кога нема да бидам убава

Кога нема да бидам убава

Пу, пу да те покакаат кокошките, колку си убава. Ако ме покакаат, нема да бидам убава.

Светот не би можел да функционира без брак

Светот не би можел да функционира без брак

Светот не би можел да функционира без брак. Инаку, како на луѓето ќе им објасните од каде доаѓаат сите тие деца?

Дали тета може да дојде на приредбата?

Дали тета може да дојде на приредбата?

Дали тета може да дојде на приредбата? Да видам дали пишува во поканата, дали може тетки да доаѓаат.

Гласам за љубовта, но не додека на ТВ се цртани филмови

Гласам за љубовта, но не додека на ТВ се цртани филмови

Јас сум за љубовта, но таа да не биде додека на телевизија се цртани филмови.

Љубовта како лавина

Љубовта како лавина

Љубовта е како лавина и тогаш мораш да бегаш.

Што умна детска глава мисли за бракот?

Што умна детска глава мисли за бракот?

Не знам дали е подобро да се биде сам или во брак. Но знам дека никогаш нема да имам секс со сопругата.

За што ни служат трепките?

За што ни служат трепките?

Трепките ни служат, за да не ни бидат ќелави очите.

Кога мама прави инхалација.

Кога мама прави инхалација.

Кога сум болна мама ми прави анкалација и јас сама си го држам.

Powered by WP Bannerize