Powered by WP Bannerize

Кога тато ќе ме охрабри

Кога тато ќе ме охрабри

Еднаш за време на приредба, стоев на сцена и бев преплашена. Погледнав во публика и го здогледав татко кој ми се смееше и ми мавташе. Единствен тој тоа го направи. Повеќе не бев исплашена.

Љубовта е како лавина

Љубовта е како лавина

Љубовта е како лавина и тогаш мораш да бегаш!

Зошто е добро кога сум сама

Зошто е добро кога сум сама

Подобро е кога си сама, само поради една едноставна причина, затоа што не сакам да менувам пелени на бебињата.

Што е атмосфера?

Што е атмосфера?

Атмосфера е кога некој е во неволја па постојано е збунет.

Пријатели се иако добро се познаваат

Пријатели се иако добро се познаваат

Љубов се една стара жена и стар човек кои и понатаму се пријатели иако добро се познаваат.

Што е стерилизација

Што е стерилизација

Пред да почне да оперира докторот мора да биде стерилизиран.

Успех и среќа за децата

Успех и среќа за децата

Успех е кога во нешто ќе успееш, а среќа кога правам снешко.

Што е одговорност

Што е одговорност

Одговорност е кога го одговараш другарчето од учење, а го наговараш да се играте.

Кога мама и тато се бакнуваат, тоа е одвратно

Кога мама и тато се бакнуваат, тоа е одвратно

Љубов е кога постојано се бакнувате. Тогаш кога од тоа ќе се изморите, се уште сакате да бидете заедно и повеќе да зборувате. Моите родители се такви, изгледаат одвратно кога се бакнуваат.

Зошто ја сакам тета

Зошто ја сакам тета

Повеќе ја сакам сестрата на мајка ми отколку својата сестра, затоа што сестрата на мајка ми ми е тетка, а мојата сестра не ми паѓа ништо.

Кога баба заболе од артритис, дедо и ги лакираше ноктите

Кога баба заболе од артритис, дедо и ги лакираше ноктите

Кога баба ми дозна дека боледува од артритис, повеќе не можеше да си ги излакира ноктите сама. Затоа, за неа тоа постојано го прави дедо ми, дури и сега, кога неговите раце се заболени од артритис. Тоа е љубов.

 

 

Powered by WP Bannerize