Powered by WP Bannerize

Што е слобода?

Што е слобода?

Слобода е кога ќе ја прашам мајка ми дали може да земам чоколадо, а таа ми вели „земи слободно“!

За што ни служат трепките?

За што ни служат трепките?

Трепките ни служат, да не ни бидат ќелави очите.

Што е пубертет?

Што е пубертет?

Тоа е неизлечива болест, време кога брковите ти растат преку ноќ.

Што е клонирање?

Што е клонирање?

Клонирање е кога кловнот се нервира.

Што е венчавка?

Што е венчавка?

Тоа е кога ќе најдеш момче за да се ожениш, но најпрво мора како и тетка ми да го изневеруваш.

Што е верност?

Што е верност?

Верност е кога девојката ќе се вери.

Што е факултет?

Што е факултет?

Тоа е кога учиш и никогаш не научуваш.

Десно и лесно!

Десно и лесно!

Раката која што пишувам и натаму вртам со точачето е десно, а од другата страна е лесно.

Што е љубов?

Што е љубов?

Љубов е кога ти трепери срцето!

Што работи стјуардеста?

Што работи стјуардеста?

Стјуардесата служи, луѓето во авион да не умрат од глад!

Како се прават бебињата?

Како се прават бебињата?

Бебињата се прават кога си добар, па штрковите ти раѓаат брат.Потоа бебето е главно и џабе си бил добар.

Powered by WP Bannerize