Powered by WP Bannerize

Зошто не се случуваат повеќе чуда

Зошто не се случуваат повеќе чуда

Кај нас не се случуваат повеќе чуда, и јас и брат ми имаме и компјутер и таблет.

Што е пубертет

Што е пубертет

Пубертет е неизлечива болест, бидејќи брковите ти растат преку ноќ.

Среќа е кога јадам пуканки

Среќа е кога јадам пуканки

Среќа е кога мама ме води на кино и уживам да јадам пуканки.

Против пушење

Против пушење

Тато пуши на чибуче, дедо на луле, а бато на таван. Јас дефинитивно сум против пушењето.

Во кои случаи маицата се носи секој ден

Во кои случаи маицата се носи секој ден

Љубов е кога на дечко ќе му кажеш дека ти се допаѓа неговата маица, а тој тогаш ја носи секој ден.

Што после факултетот

Што после факултетот

Едвај чекам да завршам факултет па да не работам ништо.

Кога тато ќе ме охрабри

Кога тато ќе ме охрабри

Еднаш за време на приредба, стоев на сцена и бев преплашена. Погледнав во публика и го здогледав татко кој ми се смееше и ми мавташе. Единствен тој тоа го направи. Повеќе не бев исплашена.

Љубовта е како лавина

Љубовта е како лавина

Љубовта е како лавина и тогаш мораш да бегаш!

Зошто е добро кога сум сама

Зошто е добро кога сум сама

Подобро е кога си сама, само поради една едноставна причина, затоа што не сакам да менувам пелени на бебињата.

Што е атмосфера?

Што е атмосфера?

Атмосфера е кога некој е во неволја па постојано е збунет.

Пријатели се иако добро се познаваат

Пријатели се иако добро се познаваат

Љубов се една стара жена и стар човек кои и понатаму се пријатели иако добро се познаваат.

Powered by WP Bannerize