Powered by WP Bannerize

Играчки со кои децата го победуваат стравот

Играчки со кои децата го победуваат стравот

Најчесто кога детето се плаши од некоја појава си има една своја кадифена играчка во која наоѓа утеха. Најчесто тоа е мече, слонче, зајче или кученце.

Природата-најголемата игротека на светот за која не се плаќа влезница

Природата-најголемата игротека на светот за која не се плаќа влезница

 

Колку прекрасна е оваа слика во моите мисли-парк преполн со деца, лулашки за кои трпеливо се чека ред, пред зграда уште една толпа деца, сите на различна воздраст а сепак заедно, претстава на тарасата од зградата ( возрасните задолжително плаќаат влезница а собраниот приход е наменет за чоколади и мастики ).

Игри од нашето детство-детска пошта

Игри од нашето детство-детска пошта

Сегашното хоби на повеќето девојчиња е собирање лајкови на ФБ, но многумина од нас со задоволство ќе се вратат назад во детството кога беше навистина фора да се собираат оние прекрасни, шарени и миризливи ливчиња од детска пошта. И така, се додека не почна Касандра на прва ( и малку уште по неа )….

Детската игра кажува многу

Детската игра кажува многу

Кога во едно семејство постои проблем, разговорот е повеќе од потребен за да се најде решение за тој проблем, но малите деца немаат развиени јазични вештини за да ги изразат нивните чувства, но сепак, наоѓаат начин да се изразат преку игра.

Expand It Travel

Expand It Travel

Зголемете ги формите, за да им помогнете да го достигнат високото виножито. Внимавајте на оштрите објекти, кои се смртоносни за вашите форми.

Material mole 2

Material mole 2

Дали можете да го доставите товарот пред да истече времето? Влезете во камионот и погрижете се да пристигне на дестинацијата најбрзо што може. Менувај ги патеките за да го забрзаш твоето патување и собирај ги сите сокриени изненадувања во играта. Ви посакуваме пријатна игра..

Sea Food And Shoot It

Sea Food And Shoot It

Океанот е полн со многу разновидни суштества, но затоа вие конечно ќе можете да го исчистите целосно!Во оваа акциона игра ќе видите многу разновидни типови на сушстества, почнувајќи од обични риби па се до разни октоподи.

Rail Rush

Rail Rush

Собирајте го златото што повеќе можете, заобиколувајки ги препреките кои ве очекуваат во големата авантура во играта. Во играта ќе наидете на повеќе разновидни светови со многу препреки кои дополнително ќе ви го покачат адреналинот.

Cat Around Europe

Cat Around Europe

Ова е многу интересна игра, каде што вашата задача е да го нахраните малото маченце. Дали имате ваше хоби? доколку немате, тогаш ви даваме шанса да се придружите на главниот херој и да патувате низ Европа.

Berry Rush

Berry Rush

Испечете ги највкусните колачи, додека берете плодови и собирате монети со лизгање и скокање под и преку пречките .

Powered by WP Bannerize