Категорија: Исповед

„Ботаничката градина во Загреб ми беше мотив за најновата колекција на Линеа“, интервју со модната креаторка Славица Басаровска

„Знаковниот јазик го научив пред говорниот за да можам да комуницирам со глувонемите родители“, интервју со Олга Ристовска, презентер во МТВ