Powered by WP Bannerize

Природен лек од лук против холестерол во крвта

Природен лек од лук против холестерол во крвта

Ако точно се придржувате кон користењето на овој домашен лек, во комбинација со здрава и избалансирана исхрана, очекувано е да постигнете нормални вредности на нивото на холестерол во крвта по само два третмани.

Сируп од суво овошје кој го чува вашиот имунитет

Сируп од суво овошје кој го чува вашиот имунитет

Одржувајте го вашиот имунитет на високо ниво со помош на овој вкусен сируп кој претставува вистинска витаминска бомба. Погоден е и за деца постари од три години.

Вкусен напиток кој помага при упорна кашлица

Вкусен напиток кој помага при упорна кашлица

 

Овој ефикасен домашен лек се користи во случај на упорна кашлица и бронхитис, како кај возрасни така и кај деца.

Домашен сируп кој го олеснува искашлувањето на секретот

Домашен сируп кој го олеснува искашлувањето на секретот

Ефикасен природен лек за исфрлање на секрет од белите дробови. Оваа природна мешавина е наменета за употреба возрасни и деца над две години.

Најмоќната комбинација од мед и лук за силен имунитет

Најмоќната комбинација од мед и лук за силен имунитет

Природната комбинација на лук и мед меѓу народот се смета за една од најлековитите комбинации на состојки кои ја подобруваат општата здравствена состојба на човекот.

Маслото од мајчина душица делува слично како ибупрофенот

Маслото од мајчина душица делува слично како ибупрофенот

За разлика од целата палета на синтетички лекови кои помагаат во случај на болка, според научниците, маслото од мајчина душица на организмот делува на сличен начин како и ибупрофенот но при тоа не создавајќи несакани нус појави.

Природен лек против сончеви изгореници

Природен лек против сончеви изгореници

Кога страдаме од неподносливите симптоми на сончевите изгореници секогаш е добро на прва помош да го повикаме киселото млеко.

Млекото ги ублажува чувството на печење и јадеж на кожата изгорена од сонце

Млекото ги ублажува чувството на печење и јадеж на кожата изгорена од сонце

Млекото е одличен сојузник против болните симптоми на кожата изгорена од сончевите зраци.

Раствор од сода бикарбона против изгореници од сонце

Раствор од сода бикарбона против изгореници од сонце

 

Растворот од сода бикарбона и вода е навистина ефикасен лек против изгореници од сонце.

Хималајска сол – прва помош при силна главоболка

Хималајска сол -  прва помош при силна главоболка

Ако ве измачува упорна главоболка тогаш не се двоумете да се потпрете на моќта на хималајската сол.

Маслото од каранфилче е најефикасниот лек против забоболка

Маслото од каранфилче е најефикасниот лек против забоболка

Маслото од каранфилче е можеби еден од најефикасните природни лекови против забоболка.

Powered by WP Bannerize