Powered by WP Bannerize

Што татковците треба да имаат на ум за ќерките

Што татковците треба да имаат на ум за ќерките

Таткото и ќерката на поразличен начин формираат близок однос. Девојчињата на татковците им се миленички, па низ татковското воодушевување кај нив се гради самодоверба и чувството на самоприфаќање.

Блискоста татко-син

Блискоста татко-син

Улогата на таткото е подеднакво важна и за момчињата и за девојчињата. Начинот на кој таа улога се вреднува во растењето на децата зависно од полот е поразлична.

Иновација: Кондом кој ја собира урината

Иновација: Кондом кој ја собира урината

Компанијата HeWee Go Active е иноваторот на оваа направа за уринирање, која за разлика од останатите медицински помагала, може да се користи повеќе од еднаш.

Зошто младите татковци имаат помалку секс

Зошто младите татковци имаат помалку секс

Четири стотини помлади Филипинци учествувале во истражувањето кое покажало дека сексуалниот живот на младите татковци поприлично се намалил откако го добиле првото дете.

За добар секс осум часа сон

За добар секс осум часа сон

На потенцијата, верувале или не, влијае и витаминот Д. Според истражувањето на австриските и германските стручњаци, овој витамин учествува во производство на тестостерон и ако во текот на денот не го обезбедите доволно, нивото на овој хормон може да се намали за повеќе од 20 отсто.

Интересни изјави на татковците кои ќе ве насмеат до солзи

Интересни изјави на татковците кои ќе ве насмеат до солзи

За своето родителско искуство говорат неколку татковци низ своите хумористични изјави.

И мажите имаат биолошки часовник по 40 се помалку потентни

И мажите имаат биолошки часовник по 40 се помалку потентни

Во медицинските студии но и во обичните разговори, најчесто се спомнува биолошкиот часовник на жените.

Направена првата трансплантација на пенис во САД

Направена првата трансплантација на пенис во САД

На Томас Менинг од Масачусетс му беше направена трансплантација на пенис, а овој хируршки зафат траел 15 часа, органот го добил  од починат донатор. Лекарот кој го оперирал изјавил дека тој и неговиот тим биле доста претпазливи бидејќи оваа операција е „непозната вода“ за нив.

Како изгледа кога Крис Хемсфорт прави торта

Како изгледа кога Крис Хемсфорт прави торта

Има многу причини зошто жените го сакаат убавиот актер Крис Хемсфорт. Преубав е, преталентиран, презгоден.

Неколку причини да станете татко

Неколку причини да станете татко

Последните студии кои беа направени во Велика Британија покажуваат дека родителите се посреќни, позадоволни и емотивно стабилни отколку оние кои немаат деца во својот дом. Исто така, децата се магнет за спротивниот пол.

Кога мажите се каат поради секс

Кога мажите се каат поради секс

Најчести ситуации во кои мажите зажалуваат поради секс е кога ќе се впуштат во однос, односно ќе ја поминат границата со жена која ја сметаат за пријателка.

Powered by WP Bannerize