Шкорпија

Детето Шкорпија, од млечни производи најмногу сака сирење. Сака да меша вкусови, па тврдото сирење може да го стави во топло чоколадо. Зачините како црн пипер, оригано, магдонос треба да бидат составен дел од неговото јадење.Сака многу зелка, компир во сите варијанти, посебно со зачинети и пикантни сосови.