Дали малиот пенис е реален проблем

Дали малиот пенис е реален проблем

Овде не се наметнува само физиолошката, туку и емотивната и психичка проблематика која особено ги погодува мажите кои не можат да се пофалат со својата големина. Тие често паѓаат во криза поради тоа и имаат мошне големи фрустрации. Но, што мислат жените, дали тоа е реален проблем?

Романтичните девојки тешко наоѓаат љубов

Романтичните девојки тешко наоѓаат љубов

Тие ја познаваат љубовта само од книгите и филмовите, односно воопшто не ја познваат.

Залажувањето не е љубов

Залажувањето не е љубов

Не е е љубов кога тие знаат дека одите на спиење изнервирани и тажни и воопшто не се грижат за тоа како се чувствувате, ниту пак прават нешто за да го сменат тоа.

Како да се остане заљубен

Како да се остане заљубен

Заљубувањето е лесниот дел, возбудата која доаѓа со пронаоѓањето на деловите од карактерот на другата личност и поеднакво страшните моменти кога си ја разголувате душата некому. Тоа е интересно, уникатно. И никогаш не се повторува истото чувство двапати.

Неактивноста го уништува здравјето

Неактивноста го уништува здравјето

Неактивноста е еден од најголемите убијци на возрасните луѓе, тврди Светската здравствена организација.

Стресните искуства не стареат

Стресните искуства не стареат

Стресните искуства, како смрт на блиска личност, развод или отказ, влијаат на мозокот така што може да го „остарат“ и до четири години, покажа едно најново истражување.

Блага кашичка од гриз и кајсии

Блага кашичка од гриз и кајсии

Вкусен оброк погоден за бебиња постари од една година.

Работењето во дворот го зголемува либидото на мажите

Работењето во дворот го зголемува либидото на мажите

Резултатите од едно  австриско истражување тврдат дека работењето низ дворот може да го зголеми либидото кај посилниот пол.

Рецепт: Лажна гибаница со месо

Рецепт: Лажна гибаница со месо

Се подготвува брзо и одлично се комбинира со крем салата или ајвар.

Дали знаете што е тоа јогазам

Дали знаете што е тоа јогазам

Според научните тврдења, жените на возраст од дваесетина години доживуваат најмалку оргазми, додека пак жените во четриесетите уживаат во поинтензивни и почести оргазми.

Утринскиот секс идеален за мажите

Утринскиот секс идеален за мажите

Додека за жените, од кои барем половина не можат да постигнат оргазам само со пенетрација и им треба повеќе време за предигра, за мажите брзиот утрински секс е идеален.

Powered by WP Bannerize